Kryetar i Komunës së Tearcës Nuhi Neziri mirëpriti zëvendës ambasadorin e Unionit Europian z. Julian Vassallo.

 

Sot me date 20.Korrik.2022, Kryetar i Komunës së Tearcës Nuhi Neziri mirëpriti zëvendës ambasadorin e Unionit Europian z-ri Julian Vassallo. Në takim u diskutua për projektet e mbështetura financiarisht nga Bashkimi Europian nëpërmjet Programit të IPA...
Lexo më tepër...

Donacion për SHFK "Faik Konica"f. Odër

Posted on September 09, 2022

Në ambientet e shfk"Faik Konica"f. Odër, kryetari i komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri, shoqëruar nga përgjegjësi për arsim, përfaqësues të shoqatës LDS Charity- Daron & Karen Haddock....

Lexo më tepër...

Kardiokirurgu Xhemaili krenaria e Tearcës

Posted on August 29, 2022

Lajmet na gëzuan me rolin e ri që klinika Zviceriane i ka besuar doktorit të nderuar detyrën e drejtorit të klinikës në Zürich.
Të nderuar bashkëqyetar është nder dhe krenari për të gjithë qytetarët e Komunës së Tearcës e në veçanti vendbanimit...

Lexo më tepër...

Kryetari i komunës së Tearcës Nuhi Neziri me ftesë të fondacionit API (Shoqata Sipërmarrësve dhe Profesionistëve) qëndroi për vizitë zyrtare në Itali..

Posted on June 22, 2022

Kryetari i komunës së Tearcës Nuhi Neziri me ftesë të fondacionit API (Shoqata...

Lexo më tepër...

SHPALLJE PUBLIKE

Posted on July 21, 2022

Thirrje publike per zgjethjen e antareve te keshillit lokal rinor.
Thirrja eshte e hapur per te gjitha organizatat rinore, organizatat per te rinjte, forumet rinore te partive politike, organizatat e nxenesve dhe studenteve, dhe forma te tjerra te organizimit te te rinjve qe i plotsojne kriteret e meposhtme:
- Te kene aktivitet ne Komunen e Tearces.

Lexo më tepër...

Shpallja e hapur për vendosje të kontratës për Partneritet Publiko Privat – Koncesion për grumbullimin, transportin dhe deponimin e mbeturinave komunale në territorin e komunës së Tearcës

Posted on June 15, 2022

Lexo më tepër...

Kryetar i komunes së Tearcës Nuhi Neziri mirëpriti në takim pune ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Ljupço Nikolovski..

Posted on June 01, 2022

Kryetar i komunes së Tearcës Nuhi Neziri mirëpriti në takim pune ministrin e...

Lexo më tepër...

Në kohën e krizës energjetike komuna e Tearcës me plan për të prodhuar bioenergji.

Posted on May 20, 2022

Në Tearcë me ndihmën e Italisë do të prodhohet Bioenergji, Neziri gjen mbështetjen e një komune të Italisë. Kryetari komunës së Tearcës Nuhi Neziri sot në hapsirat e komunës......

Lexo më tepër...

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Institutiti për Lidership dhe Politika Publike dhe Komunës së Tearcës

Posted on May 27, 2022

Qëllimi i këtij memorandumi është bashkëpunimi i dy palëve në fuqizimin dhe pjesëmarjen e grave në vetëqeverisjen lokale dhe politikë përmes aktiviteteve të...

Lexo më tepër...

NJOFTIM.

Posted on May 09, 2022

Në bazë të vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut (Gazeta Zyrtare e RMV, nr. 246/2021 dhe 300/2021) dhe në bazë te vendimit të Këshillit të Komunës së Tearcës mbajur me 28.01.2022, me rastin e zbatimit të masave për kufizimin e konsumit, Operatorët e Sistemit elektro distributive (OSED) në bashkëpunim me Komunën e Tearcës…

Lexo më tepër...

Energji e gjelbër, shkëmbim i praktikave të mira Fojano-Tearce.

Posted on May 4, 2022

Kryetari Komunës së Tearcës z.Nuhi Neziri në fundjavën e shkuar ishte për vizit në Itali në komunën Fojano Val Fortore në provincën e Beneventos, ku u mirëpritë nga kryetari i komunës z. Giuseppe Antonio Ruggero.
Rinovimi energjisë dhe menaxhimit të...

Lexo më tepër...

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi mes Komunës së Tearcës dhe Komunës së Kelesit nga Republika e Turqisë dhe Komunës së Hanit të Elezit nga R. e Kosovës..

Posted on March 11, 2022

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi

Lexo më tepër...

Realizohet Forum Konsultativ IPA II Programi për Bashkëpunim Ndërkufitar Kosovë - Maqedoni e Veriut.

Posted on March 21, 2022

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri mori pjesë ne forumin konsultativ që u mbajt në Prishtinë me datë 16.Mars.2022. Ky forum konsultativ është në kuadër të IPA II Programi për

Lexo më tepër...

Vizitë zyrtare në Komunën e Lezhës me rastin e 578 vjetorit të "Besëlidhja e Lezhës"

Posted on March 2, 2022

Me ftesë nga Bashkia e Lezhës me kryetar Pjerin Ndreu dhe Unioni i Bashkive Shqiptare në rajon me kryetarin Erion Veliaj, kryetari i Komunës së Tearcës ishte pjesëmarrës në evenimentin shumë të veçant në përkujtim të...

Lexo më tepër...

Vizitë zyrtare në Komunën Hanit të Elezit realizuar nga Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri

Posted on February 18, 2022

Vendosja e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave të ndërsjellta dhe shumë tema tjera ishin në fokusin e bashkëbisedimit të dy kryetarëve dhe bashkëpiunëtoreve të dy komunave...

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realizoi takim pune me Ministrin z. Naser Nuredini.

Posted on February 11, 2022

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri realizoi takim pune me Ministrin e Mjedisit dhe Ambientit Jetësore z. Naser Nuredini. Në këtë takim u bisedua për sfidat me të cilat po ballafaqohet komuna e Tearces...

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e VI e Këshillit Komunal të Komunës së Tearcës.

Posted on February 15, 2022

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Gjashtë të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 21.Shkurt.2022 me fillim në ora 10:00 në Sallën e Këshillit Komunal në Komunën e Tearcës. Thirrja e seancës është shpallur në vijim…

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realozoji takim pune me zv. Ministër z. Bekim Rexhepi.

Posted on January 26, 2021

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri realozoji takim pune me zv. Ministër në ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve z. Bekim Rexhepi. Në këtë takim u bisedua per çështje të ndryshme që i tangojnë banorët e Tearcës...

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realizoi takim pune Institutin për Lidership dhe Politika Publike

Posted on December 21, 2021

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri mori pjesë në aktivitetin që u organizua nga Instituti për Lidership dhe Politika Publike, që u mbajt në hotel Mercure Tetovë.

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realizoji takim pune me Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu.

Posted on January 18, 2022

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri realizoji takim pune me Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu. Në këtë takim pune u bisedua për vendosjen e një bashkëpunimi të fuqishëm mes Çairit dhe Tearcës...

Lexo më tepër...

Këshilli i Komunës së Tearcës e miratoji buxhetin për vitin 2022

Posted on December 30, 2021

Këshilli i Komunës së Tearcës në seancën e mbajtur më datë 28.Dhjetorë.2021 e miratoji buxhetin Komunal për vitin 2022. Në kuadër të buxhetit janë të përfshira të gjitha investimet kapitale dhe programet tjera zhvillimore të cilat janë të nevojshme për fuksionimin normal të Komunës...

Lexo më tepër...

Kryetari i Komunës z. Nuhi Neziri mori pjesë në presentimin që u mbajt nga OSBE.

Posted on December 11, 2021

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri morri pjesë në prezentimin e OSBE që u mbajt në Merkur, Tetovë. OSBE e prezentoi misionin e saj në Shkup me autoritet Komunale të Tearcës , Vrapicishtit, Bogovinës, dhe Jegunovcës...

Lexo më tepër...
Komuna e Tearces www.TEARCE.gov.mk