NJOFTIM!

 

Njoftohen qytetarët e nënrajonit të komunës së Tearcës se me datë 13.06.2024 ekipi i ISHP Qendrës për Shëndet Publik Tetovë do të bëjë dezinfektim teristik larvicid. Dezinfektimi do të kryhet me aparat ULV.Për shkak të specifikave të punës, aktivitetet do të kryhen gjatë ditës, duke filluar nga ora 09:00. Zonat e gjelbra dhe kanalet do të mbulohen me dezinfektim teristik larvicid. Për të gjitha informatat dhe pyetjet kontaktoni personin kontaktues, teknikun mjekësor Dusljn Jovanovski 070 328 459.

Me respekt,
Komuna e Tearcës

Posted on June 12, 2024


Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved