Градоначалникот г. Нухи Незири ги презентираше приоритетите за младите

 

Posted on November 12, 2021

Центарот за едукација и развој-ЦЕД, во рамките на кампањата „Слушај ме“ во партнерство со Вестминстерската фондација за демократија (WFD), организираше трибина на тема „Приоритетите на младите во нивните општини“ во општина Теарце. Во рамки на панелот, градоначалникот г. Нухи Незири одржа говор каде ги презентираше приоритетите за младите во Општина Теарце.

 

Општина Теарце www.TEARCE.gov.mk