Почитувани граѓани,

 

Ве известуваме поради градежни активности на системот за наводнуванје во Општина Теарце, на регионланиот пат Тетово- Јажинце кај местото село Теарце кај реката Бистрица, сообраќајот ќе се одвива со сигнализација на семафори.

 

Работите започнуваат од утре на 28.09.2023 г. до 13.10.2023, а на местото ќе биде поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

 

На учесниците во сообраќајот им се препорачува да ја почитуваат поставената сообраќајна сигнализација и да ја прилагодат брзината спрема условите на патот.

 

Со почит,

Општина Теарце

 

 

 

 

 

Posted on September 27, 2023

Copyright © 2021 - Општина Теарце · All Rights Reserved