Të nderuar qytetarë,

 

Ju njoftojmë se për shkak të aktiviteteve ndërtimore të sistemit të ujitjes në komunën e Tearcës, në rrugën rajonale Tetovë-Jazhincë, në fshatin Tearcë afër lumit Bistrica, komunikacioni do vazhdoj me sinjalizimi të semaforëve.

 

Punimet do të nisin nga nesër me 28 shtator 2023 dhe do zgjasin deri më 13 tetorë 2023, në vendngjarje do të vendoset sinjalistika përkatëse e trafikut.

 

Përdoruesit e rrugës këshillohen të respektojnë sinjalistikën e vendosur dhe të rregullojnë shpejtësinë e tyre sipas kushteve të rrugës.

 

Me respekt,

Komuna e Tearcës

 

 

 

 

 

Posted on September 27, 2023

Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved