Shtab i krizës mbajti mbledhje të jashtzakonëshme

 

Takim urgjent i mbajtur në Komunën e Tearcës nga z.Nuhi Neziri, drejtor i Drejtoris për Mbrojtje dhe Shpëtim njësia rajonale Tetovë z.Afrif Arifi, Arlinda Muaremi nga Qendra për Menaxhim me kriza-Tetovë, kryetar i këshillit të komunës së Tearcës z.Besnik Osmani, si dhe antarë nga shtabi i krizës në Komunën e Tearcës.
Shtab i krizës mbajti mbledhje të jashtzakonëshme në të cilën u shqyrtua situata aktuale dhe u përcaktuan masat që duhet të meren në vijim, përshkak të fatkeqësis natyror që ka kapluar fshatin Tearcë dhe Nepreshten. Konstatim i përgjithshëm ishte se situata është në kontroll dhe se menjëher janë marë masat e duhura për tejkalimin e situatës.
Përfaqësuesit e institucioneve të lartpërmenduara kanë dalur në teren dhe në bazë të kërkesave të parashturara deri te komuna nga ana e palëve të dëmtuara do të vlersohet dëmi.
Kryetari komunë Nuhi Neziri falënderoi përfaqësuesit e institucioneve për ndihmën emergjente , dhe sidomos qytetarët për bashkëpunimin.

Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved