Urime 8 Marsi! Dita ndërkombëtare e gruas!


Uroj të gjitha nënat dhe femrat me rastin e festës së “8 marsit”, ditës ndërkombëtare të tyre.
Kjo ditë ju dedikohet të gjitha nënave e grave, të cilat me vlerat e tyre ndryshuan dhe i dhanë kuptim të drejtë historisë botërore, grave të cilat për shekuj luftuan për barazinë e gruas në shoqëri.
Komuna jonë po benë përpjekje maksimale që përmes politikave publike dhe përkrahjeve shumëdimensionale të mbështesë të gjitha nismat, aktivitetet dhe evenimentet që realizojnë femrat në komunën tonë.
Uroj që të mbretëroj paqјa, lumturia dhe respekti në familjet Tuaja.

Gëzuar dhe shëndet!
Komuna e Tearcës
Komuna e Tearces www.TEARCE.gov.mk