NJOFTIM

 

Komuna e Tearcës prezanton ditë të hapur për qytetarët. Çdo të enjte, nga ora 10:00 deri në 14:00, qytetarët mund të takohen sipas nevojave të tyre. Në këtë mënyrë Komuna Tearcë është në shërbim të vazhdueshëm për qytetarët dhe punon në përmbushjen e nevojave të qytetarëve.

Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved