Градоначалникот г. Нухи Незири одржа работна средба со Институтот за лидерство и јавна политика

 

Градоначалникот на Теарце, г. Нухи Незири учествуваше на активноста организирана од Институтот за лидерство и јавна политика која се одржа во хотелот Меркур во Тетово.

 

 

 

Општина Теарце www.TEARCE.gov.mk