Energji e gjelbër, shkëmbim i praktikave të mira Fojano-Tearce.

Posted on May 4, 2022

Kryetari Komunës së Tearcës z.Nuhi Neziri në fundjavën e shkuar ishte për vizit në Itali në komunën Fojano Val Fortore në provincën e Beneventos, ku u mirëpritë nga kryetari i komunës z. Giuseppe Antonio Ruggero.
Rinovimi energjisë dhe menaxhimit të...

Lexo më tepër...

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi mes Komunës së Tearcës dhe Komunës së Kelesit nga Republika e Turqisë dhe Komunës së Hanit të Elezit nga R. e Kosovës..

Posted on March 11, 2022

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi

Lexo më tepër...

Realizohet Forum Konsultativ IPA II Programi për Bashkëpunim Ndërkufitar Kosovë - Maqedoni e Veriut.

Posted on March 21, 2022

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri mori pjesë ne forumin konsultativ që u mbajt në Prishtinë me datë 16.Mars.2022. Ky forum konsultativ është në kuadër të IPA II Programi për

Lexo më tepër...

Vizitë zyrtare në Komunën e Lezhës me rastin e 578 vjetorit të "Besëlidhja e Lezhës"

Posted on March 2, 2022

Me ftesë nga Bashkia e Lezhës me kryetar Pjerin Ndreu dhe Unioni i Bashkive Shqiptare në rajon me kryetarin Erion Veliaj, kryetari i Komunës së Tearcës ishte pjesëmarrës në evenimentin shumë të veçant në përkujtim të...

Lexo më tepër...

Vizitë zyrtare në Komunën Hanit të Elezit realizuar nga Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri

Posted on February 18, 2022

Vendosja e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave të ndërsjellta dhe shumë tema tjera ishin në fokusin e bashkëbisedimit të dy kryetarëve dhe bashkëpiunëtoreve të dy komunave...

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realizoi takim pune me Ministrin z. Naser Nuredini.

Posted on February 11, 2022

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri realizoi takim pune me Ministrin e Mjedisit dhe Ambientit Jetësore z. Naser Nuredini. Në këtë takim u bisedua për sfidat me të cilat po ballafaqohet komuna e Tearces...

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e VI e Këshillit Komunal të Komunës së Tearcës.

Posted on February 15, 2022

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Gjashtë të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 21.Shkurt.2022 me fillim në ora 10:00 në Sallën e Këshillit Komunal në Komunën e Tearcës. Thirrja e seancës është shpallur në vijim…

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realozoji takim pune me zv. Ministër z. Bekim Rexhepi.

Posted on January 26, 2021

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri realozoji takim pune me zv. Ministër në ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve z. Bekim Rexhepi. Në këtë takim u bisedua per çështje të ndryshme që i tangojnë banorët e Tearcës...

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realizoi takim pune Institutin për Lidership dhe Politika Publike

Posted on December 21, 2021

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri mori pjesë në aktivitetin që u organizua nga Instituti për Lidership dhe Politika Publike, që u mbajt në hotel Mercure Tetovë.

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realizoji takim pune me Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu.

Posted on January 18, 2022

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri realizoji takim pune me Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu. Në këtë takim pune u bisedua për vendosjen e një bashkëpunimi të fuqishëm mes Çairit dhe Tearcës...

Lexo më tepër...

Këshilli i Komunës së Tearcës e miratoji buxhetin për vitin 2022

Posted on December 30, 2021

Këshilli i Komunës së Tearcës në seancën e mbajtur më datë 28.Dhjetorë.2021 e miratoji buxhetin Komunal për vitin 2022. Në kuadër të buxhetit janë të përfshira të gjitha investimet kapitale dhe programet tjera zhvillimore të cilat janë të nevojshme për fuksionimin normal të Komunës...

Lexo më tepër...

Kryetari i Komunës z. Nuhi Neziri mori pjesë në presentimin që u mbajt nga OSBE.

Posted on December 11, 2021

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri morri pjesë në prezentimin e OSBE që u mbajt në Merkur, Tetovë. OSBE e prezentoi misionin e saj në Shkup me autoritet Komunale të Tearcës , Vrapicishtit, Bogovinës, dhe Jegunovcës...

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e IV e Këshillit Komunal të Komunës së Tearcës.

Posted on December 21, 2021

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Katërt të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 28.Dhjetor.2021 me fillim në ora 10:00 në Sallën e Këshillit Komunal në Komunën e Tearcës. Thirrja e seancës është shpallur në vijim…

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e III e Këshillit Komunal të Komunës së Tearcës.

Posted on December 16, 2021

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Tretë të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 17.Dhjetor.2021 me fillim në ora 10:00 në Sallën e Këshillit Komunal në Komunën e Tearcës. Thirrja e seancës është shpallur në vijim…

Lexo më tepër...

Festa Shtetrore 8 Dhjetori

Posted on December 07, 2021

Ju informojë se sipas ligjit per festa shtetrore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me datë 08.Dhjetor.2021 Komuna e Tearcës nuk do të punoj.
Në këtë datë është Manifestimi i shën Kliment Ohridski, figurë e madhe në krishterizëm.
Shën Klimenti themeloi Universitetin e parë Sllav – Shkollën Letrare në Ohër.

Lexo më tepër...

Manifestohet Dita e Alfabetit Shqip

Posted on November 22, 2021

Sot në Maqedoni shqiptarët shënojnë 22 Nëntorin, Ditën e Alfabetit Shqip, i cili u unifikua 113 vjet më parë në Kongresin e Manastirit. Kjo festë është paralajmëruar të jetë tradicionale dhe sa më shumë të marrë jehonë në mbarë trevat, shqiptare.Kongresi i Manastirit u zhvillua mes 14-22 nëntorit të vitit 1908.

Lexo më tepër...

Mbahet Seanca e dytë e Këshillit Komunal

Posted on November 29, 2021

Me datë 29.11.2021 u mbajt seanca e dyte e Këshillit të komunës së Tearcës në të cilën unanimisht u miratuapropozim/vendimin për caktimin e brezit buzë bregut të rrjedhjes së ujit për lumenjtë në atarin e komunës së Tearcës. Miratimi i kësaj iniciative i jep të drejtë Kryetarit të komunës të ....

Lexo më tepër...

 

Kryetari i Komunes z. Nuhi Neziri presentoji priortet për të rijtë

Posted on November 12, 2021

Qendra për Edukim dhe Zhvillim-CED në kuadër të fushatës "Më dëgjo" në partneritet me Fondacionin Westminster për demokraci (WFD), organizoi panel diskutim me temë ‘Prioritetet e të rinjve në komunat e tyre’ në komunën e Tearcës. Në kuadër të panelit kryetari Komunës...

Lexo më tepër...

z.Nuhi Neziri inaugurohet Kryetar i Komunës së Tearcës.

Posted on November 04, 2021

Pas zgjethje lokale të vitit 2021, dhe shpalljes së Rezultateve finale na KSHZ, Kryetari Nuhi Neziri bëhet Kryetar i Komunës së Tearcës me mandat 4 vjecarë. Gjatë ceremonise së inaugurimit Kryetari z. Nuhi Neziri theksoi katër prioritet e tij kryesore...

Lexo më tepër...

Mbahet Seanca Konsituive e Këshillit të Komunës së Tearcës

Posted on November 16, 2021

Sot më 16.11.2021 në sallën për seanca pranë komunës së Tearcës u mbajt seanca konstitutive e Këshillit të komunës së Tearcës. Në këtë seancëështë bërë verifikimi i mandatit të të gjithë anëtarëve të ri të Këshillit të komunës. Me propozim të komisionit kandidues për propozimin...

Lexo më tepër...

Copyright © 2021 - Komuna e Tearces · All Rights Reserved