Në kohën e krizës energjetike komuna e Tearcës me plan për të prodhuar bioenergji.

 

Në Tearcë me ndihmën e Italisë do të prodhohet Bioenergji, Neziri gjen mbështetjen e një komune të Italisë. Kryetari komunës së Tearcës Nuhi Neziri sot në hapsirat e komunës...
Lexo më tepër...

KONTROLLE GJINEKOLOGJIKE FALAS NË KOMUNËN E TEARCËS

Posted on May 25, 2022

Nga 06 Qershor 2022 fillon me punë ambullanta mobile në të cilën do të bëhen kontrolle gjinekologjike falas për vajzat dhe gratë nga vendbanimet e komunës së Tearcës. Ambulanta mobile do të jetë e vendosur tek Stadiumi në f. Tearcë, ndërsa kontrollet do të realizohen...

Lexo më tepër...

NJOFTIM.

Posted on May 09, 2022

Në bazë të vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut (Gazeta Zyrtare e RMV, nr. 246/2021 dhe 300/2021) dhe në bazë te vendimit të Këshillit të Komunës së Tearcës mbajur me 28.01.2022, me rastin e zbatimit të masave për kufizimin e konsumit, Operatorët e Sistemit elektro distributive (OSED) në bashkëpunim me Komunën e Tearcës…

Lexo më tepër...

Energji e gjelbër, shkëmbim i praktikave të mira Fojano-Tearce.

Posted on May 4, 2022

Kryetari Komunës së Tearcës z.Nuhi Neziri në fundjavën e shkuar ishte për vizit në Itali në komunën Fojano Val Fortore në provincën e Beneventos, ku u mirëpritë nga kryetari i komunës z. Giuseppe Antonio Ruggero.
Rinovimi energjisë dhe menaxhimit të...

Lexo më tepër...

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi mes Komunës së Tearcës dhe Komunës së Kelesit nga Republika e Turqisë dhe Komunës së Hanit të Elezit nga R. e Kosovës..

Posted on March 11, 2022

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi

Lexo më tepër...

Realizohet Forum Konsultativ IPA II Programi për Bashkëpunim Ndërkufitar Kosovë - Maqedoni e Veriut.

Posted on March 21, 2022

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri mori pjesë ne forumin konsultativ që u mbajt në Prishtinë me datë 16.Mars.2022. Ky forum konsultativ është në kuadër të IPA II Programi për

Lexo më tepër...

Vizitë zyrtare në Komunën e Lezhës me rastin e 578 vjetorit të "Besëlidhja e Lezhës"

Posted on March 2, 2022

Me ftesë nga Bashkia e Lezhës me kryetar Pjerin Ndreu dhe Unioni i Bashkive Shqiptare në rajon me kryetarin Erion Veliaj, kryetari i Komunës së Tearcës ishte pjesëmarrës në evenimentin shumë të veçant në përkujtim të...

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e VII e Këshillit Komunal të Komunës së Tearcës.

Posted on March 7, 2022

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Shtatë të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 11.Mars.2022 me fillim në ora 13:30 në Sallën e Këshillit Komunal në Komunën e Tearcës. Thirrja e seancës është shpallur në vijim…

Lexo më tepër...

Vizitë zyrtare në Komunën Hanit të Elezit realizuar nga Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri

Posted on February 18, 2022

Vendosja e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave të ndërsjellta dhe shumë tema tjera ishin në fokusin e bashkëbisedimit të dy kryetarëve dhe bashkëpiunëtoreve të dy komunave...

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realizoi takim pune me Ministrin z. Naser Nuredini.

Posted on February 11, 2022

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri realizoi takim pune me Ministrin e Mjedisit dhe Ambientit Jetësore z. Naser Nuredini. Në këtë takim u bisedua për sfidat me të cilat po ballafaqohet komuna e Tearces...

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e VI e Këshillit Komunal të Komunës së Tearcës.

Posted on February 15, 2022

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Gjashtë të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 21.Shkurt.2022 me fillim në ora 10:00 në Sallën e Këshillit Komunal në Komunën e Tearcës. Thirrja e seancës është shpallur në vijim…

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realozoji takim pune me zv. Ministër z. Bekim Rexhepi.

Posted on January 26, 2021

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri realozoji takim pune me zv. Ministër në ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve z. Bekim Rexhepi. Në këtë takim u bisedua per çështje të ndryshme që i tangojnë banorët e Tearcës...

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realizoi takim pune Institutin për Lidership dhe Politika Publike

Posted on December 21, 2021

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri mori pjesë në aktivitetin që u organizua nga Instituti për Lidership dhe Politika Publike, që u mbajt në hotel Mercure Tetovë.

Lexo më tepër...

Kryetari z. Nuhi Neziri realizoji takim pune me Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu.

Posted on January 18, 2022

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri realizoji takim pune me Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu. Në këtë takim pune u bisedua për vendosjen e një bashkëpunimi të fuqishëm mes Çairit dhe Tearcës...

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e V e Këshillit Komunal të Komunës së Tearcës.

Posted on January 21, 2022

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Pestë të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 28.Janar.2022 me fillim në ora 10:00 në Sallën e Këshillit Komunal në Komunën e Tearcës. Thirrja e seancës është shpallur në vijim…

Lexo më tepër...

Këshilli i Komunës së Tearcës e miratoji buxhetin për vitin 2022

Posted on December 30, 2021

Këshilli i Komunës së Tearcës në seancën e mbajtur më datë 28.Dhjetorë.2021 e miratoji buxhetin Komunal për vitin 2022. Në kuadër të buxhetit janë të përfshira të gjitha investimet kapitale dhe programet tjera zhvillimore të cilat janë të nevojshme për fuksionimin normal të Komunës...

Lexo më tepër...

Kryetari i Komunës z. Nuhi Neziri mori pjesë në presentimin që u mbajt nga OSBE.

Posted on December 11, 2021

Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri morri pjesë në prezentimin e OSBE që u mbajt në Merkur, Tetovë. OSBE e prezentoi misionin e saj në Shkup me autoritet Komunale të Tearcës , Vrapicishtit, Bogovinës, dhe Jegunovcës...

Lexo më tepër...
Komuna e Tearces www.TEARCE.gov.mk