Почитувани ученици, почитувани наставници и вие почитувани родители!

 

Од се срце ви посакувам убав почеток на учебната година во образовниот процес, ви посакувам добро здравје и многу успех во продолжувањето на овој толку важен процес за сите нас!

 

Еден нов почеток направи големи промени. Осигурај се да ја започнете оваа нова учебна година со нова надеж и позитивно размислување за отворање на златното поглавје во образовниот живот, како и да бидете посебен придонес во вашето обликување. Се надеваме дека оваа образовна година ќе биде што попродуктивна, квалитетна и плодна!

 

Градоначалник на Општина Теарце
Нухи Незири

Copyright © 2021 - Општина Теарце · All Rights Reserved