Бесплатна правна помош за граѓаните на Општина Теарце

 

Министерот за правда г. Кренар Ллога, ја пречека Градоначалникот на Теарце, г. Нухи Незири и потпишаа меморандум за соработка каде граѓаните ќе бидат информирани за можностите и нивните законски права кои им се гарантирани со закон, но поради нивната неможност финансиски може да се дојде преку канцеларијата за бесплатна правна помош во Општина Теарце.

 

 

 

Posted on July 28, 2023

Copyright © 2021 - Општина Теарце · All Rights Reserved