Посета на директорот на One Hospital Едмонд Стојку

 

Директор на Оне Хоспитал, Едмонд Стојку, се сретна со градоначалникот на општина Теарце, г-дин Нухи Незири, за да презентира предлог за унапредување на здравјето и благосостојбата на заедницата.
Разговаравме за медицински прегледи на општинските вработени и проповедниците во училиштата, како и за настани за подигање на свеста за здравјето на заедницата.

Copyright © 2021 - Општина Теарце · All Rights Reserved