ЕУ со ТЕБЕ

 

Со покана на шефот на Делегацијата на Европската Унија, амбасадорот Дејвид Гир и г-дин Пол Бушотс, градоначалникот на општина Теарце г-дин Нухи Незири беше дел од настанот организиран по повод Денот на Европа.

 

Copyright © 2021 - Општина Теарце · All Rights Reserved