Листа на Советници на Општина Теарце

Преседател на Советот на Општина Теарце

Бесник Османи

E-Mail: nikii_749@hotmail.com  

Листа на советници од ДУИ

1. Бесник Османи

2. Генц Мисими

3. Ѓултен Ќазими

4. Фестим Елмази

5. Ерзен Елези

6. Валмира Селими

7. Ријад Мустафи

Листа на советници од ДПА

1. Имер Имери

2. Сезгин Шерифи

Листа на советници од Алијанса на Албанците - Алтернатива

1. Ариан Акики

2. Аријета Шасивари

3. Гзим Аземи

4. Валон Идризи

Листа на советници од БЕСА

1. Амет Зибери

2. Рами Селмани

3. Несрине Ќазими

Листа на советници од СДСМ

1. Илчо Тофиловски

Листа на советници од ВМРО-ДПМНЕ

1. Оливер Георгиевски

Листа на советници од ДПТМ

1. Метин Усеини

 

Општина Теарце www.TEARCE.gov.mk