Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Komunës së Tearcës dhe Komunës së Vitisë-Republika e Kosovës

 

Kryetari i Komunës së Tearcës z.Nuhi Neziri, sot, mirëpriti në zyrën e tij kryetarin e Komunës së Vitisë z.Sokol Haliti, ku nënshkruajtën memorandum bashkëpunimi...
Lexo më tepër...

Thirret Seanca e XXXII e Këshillit të Komunës së Tearcës

Posted on June 25, 2024

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së tridhjetë e dy të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 28 Qershor 2024 me fillim në ora 14:00 në Sallën e Këshillit në Komunën e Tearcës.

Lexo më tepër...

NJOFTIM

Posted on June 12, 2024

Njoftohen qytetarët e nënrajonit të komunës së Tearcës se me datë 13.06.2024 ekipi i ISHP Qendrës për Shëndet Publik Tetovë do të bëjë dezinfektim teristik larvicid. Dezinfektimi do të kryhet me aparat ULV.Për shkak të specifikave të punës, aktivitetet do të kryhen gjatë ditës, duke filluar nga ora 09:00. Zonat e gjelbra dhe kanalet do të mbulohen me dezinfektim teristik larvicid. Për të gjitha informatat dhe pyetjet kontaktoni personin kontaktues, teknikun mjekësor Dusljn Jovanovski 070 328 459..

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e XXXI e Këshillit të Komunës së Tearcës

Posted on May 22, 2024

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së tridhjetë e një të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 29 maj 2024 me fillim në ora 11:00 në Sallën e Këshillit në Komunën e Tearcës.

Lexo më tepër...

NJOFTIM

Posted on April 29, 2024

Njoftohen qytetarët e f.Tearcë se, për shkak të fillimit të punimeve për ndërtimin e rezervuarit për ujë të pijshëm në f.Tearcë, rrugët që të shpien në këtë drejtim do të jenë të stërngarkuara me mjete punuese, prandaj kërkojmë mirëkuptim nga ana e qytetarëve.

Lexo më tepër...

INFORMIM

Posted on February 26, 2024

Të nderuar bujq dhe qytetar të interesuar, Ju informojmë se Agjencia e Mbështetjes Financiare në Bujqësi dhe në Zhvillimin Rural, me datë 28.02.2024 (e Mërkurë) me fillim prej ora 11:00 në sallën e Komunës së Tearcës do të realizoj takim informativ me bujqit në lidhje me programet dhe masat në bujqësi dhe zhvillim rural për vitin 2024.

Lexo më tepër...

Raport njëvjeçar i Këshillit të Komunës së Tearcës

Posted on Januar 04, 2024

Komuna e Tearcës ju prezantojnë raportin e detajuar për punën njëvjeçare të Këshillit Komunal dhe mënyrën e funksionimit të tij, vendimet, organet dhe...

Lexo më tepër...

Thirret Seanca e XXVII e Këshillit të Komunës së Tearcës

Posted on December 13, 2023

Komuna e Tearcës shpall aktvendim për thirrjen e Seancës së Njëzetë e shtatë të Këshillit të Komunës së Tearcës. Seanca do të mbahet me 20 dhjetor 2023 me fillim në ora 15:00 në Sallën e Këshillit në Komunën e Tearcës.

Lexo më tepër...

Ftesë për debat publik

Posted on December 15, 2023

Ftohet të gjithë qytetarët, shoqëritë civile, shoqatat, organizatat joqeveritare dhe të gjithë të interesuarit të shprehin publikisht qëndrimet, vërejtjet dhe propozimet e tyre në lidhje me propozim buxhetin për vitin 2024. Takimi mbahet me datë 19 Dhjetor 2023 (e martë) në ora 16:00 në Sallën e Këshillit Komunal.

Lexo më tepër...

Kujdesemi për shkollat!

Posted on Octomber 10, 2023

Shkolla fillore komunale “Ismail Qemali”, fshati Nerasht, këtë vit ka qenë e përfshirë në programën e MASH-it për rikonstruktimin e shkollave, projekt nga Banka Botërore, i cili do të zgjasë disa vite.

Lexo më tepër...

Vizitë zyrtare nga Komuna e Kelesit, R.Turqisë

Posted on Octomber 06, 2023

Nga data 2 tetorë deri më 6 tetorë 2023 u realizua vizitë në Komunën e Tearcës nga delegacioni i Republikës së Turqisë i kryesuar nga Kryetari i Komunës Kelesit, z.Mehmet KESKIN, i shoqëruar nga...

Lexo më tepër...

NJOFTIM

Posted on September 27, 2023

Ju njoftojmë se për shkak të aktiviteteve ndërtimore të sistemit të ujitjes në komunën e Tearcës, në rrugën rajonale Tetovë-Jazhincë, në fshatin Tearcë afër lumit Bistrica, komunikacioni do vazhdoj me sinjalizimi të semaforëve.

Lexo më tepër...

Vizitë në selinë e OKB-së, në Gjenevë

Posted on September 15, 2023

Kryetari i komunës së Tearcës z.Nuhi Neziri gjatë vizitës zyrtare në Gjenevë të Zvicrës, u prit nga ambasadorja dhe përfaqësuesja e përhershme në Misionin permanent të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, Dr. Teuta Agai Demjaha

Lexo më tepër...

Pjesëmarrës në Forumin publik të Organizatës ndërkombëtare të tregetisë në Gjeneve të Zvicrës

Posted on September 12, 2023

Me ftesë të Organizatës Botërore të Tregëtisë (OBT) kryetari i komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri është pjesëmarrës në këtë...

Lexo më tepër...

Kujdesemi për shkollat!

Posted on September 01, 2023

Në shkollën fillore komunale “Asdreni", fsh.Gĺlogjë dhe Përshevcë, komuna e Tearcës, janë duke vazhduar punimet sipas planit dhe dinamikës së punëve të parapara rreth rikonstruktimit të shkollës ku parashihet:...

Lexo më tepër...

Përsëri në shkollë!

Posted on September 01, 2023

Të dashur nxënës, të respektuar mësues dhe ju të nderuar prindër! Ju uroj nga zemra për një fillim viti shkollor të mbarë në procesin edukativo- arsimor,me...

Lexo më tepër...

Kujdesemi për shkollat!

Posted on August 29, 2023

Në prag të fillimit të vitit të ri shkollor 2023/2024, gjatë javës së kaluar nga Sektori për arsim pranë Komunës së Tearcës janë vizituar të gjitha shkollat e komunës.

Lexo më tepër...

Sesione informative për grante

Posted on August 19, 2023

CNVP Maqedonia e Veriut shpall thirrje të hapur për ndarjen e granteve si pjesë e projektit "Përdorimi i Qëndrueshëm i Burimeve Natyrore në Korab-Koritnik, Malin Sharr dhe Alpet Shqiptare"...

Lexo më tepër...

Drejtori i Parkut Kombëtar “Mali Sharr” vizitoi Komunën e Tearcës

Posted on July 30, 2023

Në takim u diskutua për bashkëpunimin midis të dy institucioneve, aktivitetet e planifikuara nga Parku kombëtar “Mali Sharr” për ruajtjen e natyrës, në vendet ku ka nevoj për intervenime të merren masat e duhura...

Lexo më tepër...

Ndihmë juridike falas për banorët e Komunës së Tearcës

Posted on July 28, 2023

Ministri i drejtësisë z. Krenar Lloga, u mirëprit nga Kryetari i Komunës së Tearcës z. Nuhi Neziri dhe nënshkruajtën memorandm bashkëpunimi ku...

Lexo më tepër...

Copyright © 2021 - Komuna e Tearcës · All Rights Reserved